Ljeta u Tuzli

Tuzla posjeduje jedinstvenu turističku atrakciju u jugoistočnoj Evropi, kompleks Panonskih jezera koji je uključen u svjetsku asocijaciju vodenih parkova, te predstavlja mjesto zdravlja, kulture i sporta. Zbog toga je dobila Zlatnu ružu, nagradu za najbolji turistički grad u BiH, te nagradu Zlatna ugostiteljska kruna. Panonska jezera posjećuju ljudi iz cijelog svijeta.

Upravo je Kompleks Panonskih jezera, razlog da ljeto provedete u Tuzli i pri tome koristite udoban smještaj u Hotelu Domu penzionera. Naše sobe za izdavanje gostima su jednokrevetne i dvokrevetne, u rangu hotela sa dvije zvjezdice. Posjedujemo vlastitu kuhinju u kojoj se uvijek priprema svježa i kvalitetna hrana, a služi u hotelskom restoranu. Tu je i besplatan, te obezbijeđen parking sa dovoljnim brojem parking mjesta. Jedna od naših prednosti svakako je položaj objekta u samom centru Tuzle, nadomak Panonskih jezera, ali i drugih sadržaja i kulturnih znamenitosti grada. Cijene hotelskog smještaja u našem objektu su vrlo pristupačne i prilagođene bosanskohercegovačkom džepu.

Pozivamo Vas da ljeta provodite u Tuzli, odmarajući se na Panonskim jezerima čija voda sadrži minerale (kalcijum, natrijum, sumpor, jod, brom itd.), zbog čega je opravdano stekla imidž „ljekovite“ vode jedinstvene na našim prostorima. Tu su i Slani slapovi koji predstavljaju istinsku atrakciju u formi inhalacionog centra za stimulaciju i liječenje bolesti disajnih organa. Zanimljiv je i Arheološki park – sojeničko naselje sa muzejskom postavkom koja priča priču o kontinuitetu življenja na prostoru grada Tuzle još iz doba neolita, te Dječiji zabavni park sa svjetskim standardima uređenja i dizajna zabavnih sprava.

Kontaktirajte nas na tel: +387 35 270 004 ili dompenzionera@bih.net.ba